Dagbesteding

Stichting Handelshuys Bijzonder Heusden biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder professionele begeleiding de ruimte om zich te ontwikkelen in een zinvolle, leerzame en vreugdevolle dagbesteding. Voor de invulling  wordt vooral gekeken naar de kwaliteiten en talenten van het individu zodat zij op eigen niveau in hun kracht worden gezet en kunnen stralen. Door middel van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan worden de wensen en doelen gesteld met, indien nodig, de benodigde hulp(middelen). Het familiegevoel binnen het team, waarin verjaardagen, mijlpalen en andere hoogtepunten gevierd worden, is een belangrijke factor.

De dagbesteding is gesitueerd in de bedrijfsdynamiek van Handelshuys Bijzonder Heusden;  een nostalgisch inpandig straatje van Bijzonder Heusden dat een diversiteit aan kleine winkeltjes in Anton Pieckstijl herbergt. Naar eigen individuele kunnen maken de mensen van de dagbesteding met passie en trots actief onderdeel uit van de bedrijfsvoering. Naast creatieve activiteiten worden er ook werkzaamheden in samenwerking met lokale ondernemers en organisaties aangeboden. Stichting Handelshuys Bijzonder Heusden is een sociaal maatschappelijk betrokken initiatief dat met kennis en kunde, en vooral met veel plezier, bijdraagt aan het welzijn, kwaliteit van leven en geluk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het vervoer van en naar Handelshuys Bijzonder Heusden wordt in eigen beheer gerealiseerd. Bent u geïnteresseerd  of enthousiast geworden? Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u een email sturen naar info@bijzonderheusden.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom bij Stichting Handelshuys Bijzonder Heusden!